Pályázati felhívás golfoktatók részére!

mgsz_logo_kicsi

Pályázati támogatás a 2016-os év junior oktatási és edzési feladatok megvalósítására

A Magyar Golf Szövetség megalakulása óta azon munkálkodik, hogy megfelelő rangjára emelje hazánkban a golfot, valamint, hogy az egészség megőrzésén és a szabadidő hasznos eltöltésén túl a golf is részese legyen a magyar élsportnak. Köszönhetően a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 2009-es koppenhágai döntésének 2016-tól a nyári olimpiai játékok programjába visszatér a golf, ami új fejezetet nyit a golf történetében.

Köszönhetően az adományozó magán cégek és személyek célzott támogatásának a tehetséges 10 és 14 év közötti juniorok oktatása és edzése támogatására a Magyar Golf Szövetség pályázatot hirdet a 2016-os esztendőre.

A támogatás célja: 10-14 éves (2002. január 1. és 2006. január 1.) között született tehetséges golfozók versenyzésre való felkészítése, anyagi támogatása, és minél több sportoló kinevelése.

A pályázók köre és a pályázat feltételei: Pályázatot nyújthatnak be azok a magyar állampolgárságú golf oktatók (edzők), akik rendelkeznek érvényes PGAH tagsággal, és van olyan tehetséges – 2002. január 1. és 2006. január 1. között született tanítványa – aki, vagy akik 2015-ben már legalább három Országos Junior Tour versenyen részt vettek.

Tehát pályázni az oktatók (edzők) pályázhatnak, de a fent leírt feltételeknek megfelelő tanítványaikkal.

További feltétele a pályázatnak, hogy a pályázati oktatási és edzési támogatásban részesülő tanítványnak részt kell vennie a 2016-os Junior Tour-on és annak legalább hét állomásán indulnia kell, valamint rendelkeznie kell a 2016-os évre érvényes versenyengedéllyel és sportorvosi igazolással.

A pályázó oktatónak (edzőnek) számla kiállítási jogosultsággal kell rendelkeznie.

Az elnyerhető támogatás: Az igényelhető támogatás formája vissza nem térítendő támogatás, annak mértéke előre meghatározott. A támogatás tartama a következő:

  • a támogatott junior éves tagsági díjának kifizetése anyaklubja felé, számla ellenében;
  • 100 kosár gyakorló labda/év ütemezés szerinti kifizetése az anyaklub felé, számla ellenében;
  • nyári szezonban heti 1 óra (összesen 16 óra) edzői munkadíj kifizetése 6.500,-Ft +ÁFA/óra áron az oktató (edző) felé, számla ellenében.

A támogatás folyósításának feltétele, hogy az oktatók (edzők) a program teljes időtartama alatt a Magyar Golf Szövetség által kijelölt program felelőssel szorosan együttműködnek, az elvégzett edzésmunkákat rendszeresen (havonta) dokumentálják és azt a megadott email címre időben és pontosan elküldik. A Magyar Golf Szövetség által kijelölt program felelős: Tóbiás Zsolt PGAH golfoktató. A pályázat feltételeinek be nem tartása a támogatás felfüggesztését illetve visszavonását vonja maga után.

Pályázat benyújtásának módja, helye és határideje:

Pályázni az alábbi link megnyitásával és az ott található jelentkezési lap kitöltésével lehet. Jelentkezési határidő 2016. január 31.

A pályázat elbírálása: A pályázati határidőt követően a pályázat elbírálásában résztvevő személyek (MGSZ által és a programot finanszírozó cégek, magánszemélyek által delegált képviselők) megvizsgálják, a pályázatok érvényességét és pozitív elbírálás esetén döntenek a támogatásról legkésőbb 2016.február 29-ig.

A beadott pályázatokról, illetve annak értékeléséről előzetesen nem adunk tájékoztatást, az elbírálás után a nyertes pályázók listáját a Magyar Golf Szövetség honlapján (www.hungolf.hu) tesszük közzé.

Budapest, december 16.

Magyar Golf Szövetség

Via:MGSZ