Old Lake Golf Club – Hírlevél

 

Kedves Klubtagjaink, Golfozó Barátaink!

Az Old Lake Golf Club őszi ranglista versenyének szponzora a 4iG Nyrt,. A 4iG Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett informatikai vállalat. A cégcsoport magas szintű szolgáltatásaival és minőségi megoldásaival a hazai informatikai piac meghatározó szereplője, ezen túlmenően több európai országban is nyújt szolgáltatásokat.

A 4iG Golf Cup Ranglista versenyt szeptember 9-én, szombaton reggel 8:30 órától, HCP sorrendben indítjuk.Versenykiírás ITT.

Ugyanezen a hétvégén, szeptember 10-én, vasárnap, Férjek Versenye Kezdés reggel 10:00 kor Shot Gun!Versenykiírás ITT

Senior Házaspáros, Sándor Kupa versenyünk idén szeptember 15-én, pénteken lesz .Az Alapítók, Dr. Sándor L. Tamás és neje, Dr. Sándorné Sörös Mária 18. alkalommal szervezik meg a versenyt, amelynek kiírása ITT található. Versenyforma: idén csak most: greensome!

Hagyományos őszi versenyünket, az Építész –Mérnök GolfKupát szeptember 16-án, szombatonrendezzük meg, új névadó szponzorral. A Fema Holding Építész –Mérnök Golf Kupa versenyformája idén először 2 fős Texas scramble. A verseny nettó nyertes párosa idén is a Tale Grey Bear Golf Club 2 napos golfozó voucherét nyeri! Társszponzoraink a GeoTech Kft, Puskás Művek Kft. és a Remmers Kft.gondoskodnak a szokásos értékes díjazásról. (Versenykiírás ITT)

Klubunk új partnere, a magyar tulajdonú USYS – Cashless Professional Systems szeptember 23-án golfversenyt és társasági napot szervez az Old Lake Golf Clubban. Az USYS Texas Scramble Golf Cupkötetlen hangulatú társasági golfesemény –értékes és különleges díjakkal, ajándékokkal!.

A USYS Texas Scramble golfverseny résztvevői között a szezon egyik legértékesebb díját sorsoljuk, egy 5 napos tartózkodást Marbellán 2 fő részére, 4 nap golffal, részvétellel a XIII La Cala World Golf Open-en!

Valamennyi fenti verseny része az Old Lake Golf Tour 2017 a QP Zrt. támogatásával versenysorozatunknak.

Mindenkit szeretettel várunk!

Tata, Remeteségpuszta 2017. szeptember 6.

Dr. Bábos Réka

Klubigazgató