Balaton Golf Hírlevél

Kedves Sporttársak!
A Balaton 1. golfpályája idén is számos golfversenynek ad otthon.  A márciusi évadnyitó verseny után Balatonudvari volt a nagy sikerű GCT Tour első helyszíne. Ezt követően a 28. Magyar Kupa hozott páratlan izgalmakat, ahol szétütés döntött a Kupa sorsáról.  Az izgalmas küzdelem bruttó győztese a mindössze 13 éves Kötél Bence lett, aki 10 éve gyakorol rendületlenül golfpályánkon.

Ezzel azonban a tavaszi versenyek sora nem ért véget, májusban három alkalommal mérhetik össze tudásukat a játékosok.

Balaton Golf Kupa I.
2017. május 21., vasárnap 9:00 óra

Most vasárnap, azaz május 21-én szeretettel várunk mindenkit a Balaton Golf Kupa versenysorozat I. állomására, melynek versenykiírása a mellékletben is megtalálható.
Részletek: Balaton Golf Kupa I. versenykiírás
Herend Kupa
2017. május 27., szombat, 9:00 óra
Balatonudvari egyik legrégebbi versenye, a majd egy évtizedes múltra visszatekintő Herend Kupa idén május 27-én, szombaton 9:00 órakor kerül megrendezésre. A hagyományokhoz híven a díjak értékes Herendi porcelánok lesznek. Érdemes már most beírni a határidőnaplókba!
FOOTGOLF Udvariban
2017. május 27-28. 
Egy igazi ínyencség is felkerül a palettára. Pályánkon első alkalommal nyílik lehetőség kipróbálni Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő sportágát a footgolfot, amely a labdarúgás és a golf keveréke. „Nem golf, nem futball, hanem FOOTGOLF –  magába hordozza a labdarúgás minden szépségét, eleganciáját, elegyítve a golf szabályaival, miközben egyéni teljesítményre sarkalja összes részvevőjét.” Májusi utolsó versenyünk a Hörmann Footgolf Verseny május 28-án 12:30-kor rajtol el. Gyakorlónap és bemutatónap: 2017.05.27. délután 15:00 órától. Érdeklődőket is szeretettel látunk!
Bridzsklub a Golf Klubban
2017. május 26., péntek 15:30 órától
A klubéletet erősítve a Balaton Golf bridzstanfolyamot hirdet kezdők részére. A tanfolyamon a bridzs alapjait sajátítják el a résztvevők, bárki jelentkezhet, 0-tól 99 éves korig. Mindenkit szeretettel látunk, nem csak golfozókat és klubtagokat! A kurzus a tavasz utolsó péntekén, május 26-án 15:30-kor indul, ezt követően pénteki napokon hetente 15.30-kor kerül megrendezésre. Tanfolyam időtartama: 24 óra (tanóra: 45 perc, egyszerre 2 tanórával). Oktatók: dr. Sinka László és Kerekes Sándor a Balatonalmádi és a Veszprémi bridzsklub játékosai. A részletes meghívót csatoltan küldjük.
Újdonságunk a Start Klubtagság
Egyedülálló lehetőség kezdő golfozók részére!
A kezdők számára kialakított speciális csomagunkkal nem titkolt célunk, hogy még több új golfozót nyerjünk meg a magyar golf sport számára. A Start Klubtagság az alábbi szolgáltatásokat foglalja magába:
– 8 órás alap golftanfolyam klubpálya-alkalmasságival
– 1 éves korlátlan pályahasználat a belépés dátumától kezdődően számítva
– klubtagság a Balaton Golf Clubban, hcp vezetéssel
– Magyar Golf Szövetségi kártya
– ingyenes ütőkészlet biztosítása a játékok és gyakorlások alkalmával egy évig
Az egyéni start csomag ára: 19 000 Ft/ hó/ fő – egy évig (egy összegben is fizethető).
Részletek
Teljes árlistánk a csökkentett árakkal – tagsági és egyéb díjak – itt olvashatóak.
Találkozzunk a régi fényében csillogó balatonudvari pályán!
Kövessetek minket facebook oldalunkon is! 
Balaton Golf csapat
Csatolt fileok letöltése:
Balaton Golf Kupa I. versenykiírás
Bridzstanfolyam meghívó és részletek