Balaton Golf – GCT Holding Golf Tour

Kedves Klubtagjaink és golfozó Barátaink!
Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a GCT Holding Golf Tour-t, melynek első állomása a balatonudvari golfpályán kerül megrendezésre 2017. április 22-én. Részletes meghívó és versenykiírás az alábbi linken található:
www.gct-tour.com

Üdvözlettel:
Balaton Golf
Részletek:

„A golf talán a legfantasztikusabb, legélvezetesebb, legelbűvölőbb, egyben a legidegborzolóbb és legirritálóbb játék, amibe az ember belefoghat. Olyan játék ez, ahol egy tökéletes elütés, majd tökéletes beívelés után a green-en landol a labda…. Aztán három gurítás kell a másfél méterre levő lyukig. Ahol egyik nap a legszebb álmaid válnak valóra, másnap pedig a legszörnyűbbek. És mégis… Nem lehet elfelejteni azokat a csodálatos napokat, mikor minden klappol. Amikor minden ütéskor az áhított helyen puffan a labda. Amikor a lyuk tátongó vödörnek tűnik, és a labda minden elütés után sasként suhan. Az ilyen napok hajtják vissza a golfozókat újra, meg újra a pályára.

Könnyű golffüggővé válni, de a bódítószerekkel ellentétben, melyek csak múlékony és mesterséges extázist nyújtanak, a golf, ha kitartóan edzel, tartósabb és mámorítóbb élményeket adhat.”* (*forrás: A golf nagykönyve)

GCT Holding Golf Tour egy 5 állomásból álló amatőr golf versenysorozat, ahol meghívott Pro játékosok is versenyeznek.

A verseny technikailag kiemelkedő megoldásokat fog alkalmazni, így például a torlódások elkerülése végett GPS-es követéssel segítjük a folyamatos játékot.
Továbbá real time eredménykövetést biztosítunk, és azt kivetítjük a versenyközpontban. Élő videó közvetítésen követhetik nyomon a verseny eseményeit. Megfelelő létszámú, folyamatos bírói és marshall felügyelet segíti a versenyzőket minden versenyen.

Olyan szolgáltatásokkal várjuk a kedves golfozókat, amilyeneket ritkán tapasztalhatnak golfversenyeken. Az exkluzív ajándékcsomag és az egyes versenyeken prezentált kontinentális reggeli mellett minden versenyen élőzenés lounge bárpult mellett beszélhetik meg a verseny végén a golfozók a nap eseményeit.

A versenysorozatot a balatonudvari golfpályán nyitjuk. A versenysorozat utolsó állomását, a tatai versenyt pedig Gereben Zita Quintetkoncertjével zárjuk.

Fődíj: Kategóriánként az első három helyezett Marokkói golfutazást nyer, ahol eldől ki lesz a GCT Golf Tour 2017 évi bajnoka és a St. Andrews-i golfnyeremény boldog tulajdonosa.

Jelentkezési határidő: 2017. április 21. 12:00
További információ: Papp Tamara +36 70 698 061;

tamara.papp@gct-tour.com