Lugosi Golf Tour 2017

Szeretettel hívjuk a kedves golfozókat az idén harmadszorra megrendezésre kerülő Lugosi Golf Tour versenysorozatra, melynek nyitó fordulója május 14-én Tatán lesz a patinás Old Lake golf klubban.

A versenysorozat harmadik éve kerül megrendezésre, az idei Lugosi Golf Tournak hét állomása lesz: ellátogatunk Tatára, Balatonudvariba, Balatongyörökre és Kisorosziba.

A Lugosi Golf Tour idei fordulói:

Május 14. Tata

Június 3. Balatonudvari

Június 24/25 Balatongyörök

Augusztus 5/6 Balatongyörök

Augusztus 27. Kisoroszi

Az értékes díjazás mellett a versenysorozat főnyereménye egy egy hetes ciprusi golfút a Korineum golf klub pályájára. Emellett gazdára talál még 35 db Hévízi szálloda voucher, játékjoggal a balatongyöröki golfpályára, valamint értékes ajándékcsomagok és tárgynyeremények.

Emellett minden fordulón lesz meglepetés díjazás is, valamint a leghosszabb ütést és a lyukhoz legközelebb ütést is külön díjazzuk a versenyeinken. 7 kategóriában lehet versenyezni a Stableford pontokért:

Férfi 0-36

Női 0-36

Férfi 37-54

Női 37-54

Szenior 0-36

Junior 0-54

Junior U12

Az idei év újdonsága lesz, hogy a hét forduló után megválasztjuk mind a hét kategória legjobb játékosát a Lugosi Tour Bajnokának. A bajnokok kiválasztásánál a négy legjobb eredmény fog számítani az éves versenysorozatról. A bajnokok a dicsőség mellett értékes díjazásban is részesülnek.

Jelentkezni lehet az aktuális golfklub recepcióján vagy a balazs@lugosigolf.hu címen.

Tartsatok velünk, játsszunk egy jót ezeken a kivételes szépségű golfpályákon!

Üdvözlettel,

Lugosi Balázs Szervező