Old Lake Golf Club Hírlevél

Kedves Klubtagjaink, Golfozó Barátaink!

FIGYELEM HCP BÓNUSSZAL KOMBINÁLT 2017.ÉVI PÁLYAHASZNÁLATI AKCIÓNKRÓL INFORMÁCIÓ ITT OLVASHATÓ!

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy HCP bónusszal kombinált éves pályahasználatunk iránt nagy az érdeklődés! Az Old Lake Golf Club egyedülálló akciójának lényege, hogy Klubunk a játékosok számára egyedi kedvezményt biztosít az éves bérlet árából, HCP-jük alapján, sávos rendszerben 2016. október 31. napjáig történő vásárlás esetén.

ivsz_0921

A HCP javítására e hétvégi (2016. szeptember 24), szombati versenyünkön, a VI. IVSZ InfoCom Golf Kupán is lehetőség nyílik. A verseny nyílt verseny, amelyen belül, az ICT iparágban dolgozó vagy érdekelt játékosokat külön kategóriában értékeljük! A játékosok gazdag díjazását idén is jelentős szponzor cégek biztosítják: a főszponzoron, az Informatikai Vállalkozások Szövetségén (IVSZ) kívül a Has Bean Cofee, a Le Gourmet de Bordeaux, Loft Outlet, Kaffein, a Duna House, BMW Rack Autó ajánlott fel nyereményeket. Versenykiírás ITT

A Verseny – természetesen- része az Old Lake Golf Tour 2016 sorozatunknak, amelynek legjobb női és férfi résztvevője éves pályahasználatot nyer!

Minden golfjátékost szeretettel vár az Old Lake Golf Club!

                                               Dr. Bábos Réka

Klubigazgató

Tata, Remeteségpuszta 2016. 09. 21.